Ford Focus

Wagon 1.0 EcoBoost Titanium Business, NL AUTO, NAP, 125PK, CARPLAY, NAVI, DEALER OH
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 130.139 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XK-096-F
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurShadow Black (Mica) (zwart metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)467 X 183 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met zijn krachtige motor, sportieve aankleding en aangescherpte onderstel behoort deze Focus Wagon tot het allerbeste dat Ford te bieden heeft. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Tot de uitrusting van deze Ford behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in de auto. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Aan boord van deze Ford Focus Wagon is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

    Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

    Deze Ford Focus Wagon komt uit 2019, werd geleverd van 01-05-2018 tot 30-06-2020 en kostte toen € 29,226.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2019 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 92 kW (125 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc.

    De personenauto heeft een topsnelheid van 198 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.3 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 4.80 liter per 100 km en hij weegt 1283 kg. De wegenbelasting bedraagt € 190.- per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap