Over ons

Al sinds de oprichting in 1981 staan bij het Etten-Leurse Autobedrijf Knobel vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service hoog in het vaandel. Jan, Tineke, Pim, Jurgen en Tom staan dagelijks voor u en uw auto klaar.

Autobedrijf Knobel is op de toekomst voorbereid. Wij hebben de techniek en vaardigheden in huis voor auto´s van gisteren, vandaag en morgen.

In onze werkplaats vind je betaalbaar auto-onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn up-to-date opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Daarnaast werken wij vooral met onderdelen en apparatuur van Bosch, net als de meeste autofabrikanten. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

 

Uiteraard kun je bij ons terecht voor je APK, onderhoud aan je auto, reparaties en schadeherstel. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kun je bij ons terecht.

 

Je bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in onze garage in Etten-Leur!

Groepsfoto

Enkele klantenreacties:

 

Dit is mijn vertrouwde adres al vele jaren.

Ik kom al heel lang bij jullie maar heb nu even gewacht om te reageren. Ik wilde eerst enkele dagen met deze auto rijden en dat is super. Met de ervaring met jullie garage van vele jaren is alles prima verzorgd. Dat het nu is overgegaan naar Pim heeft daar niets aan veranderd.

Heel goed, eerlijk en duidelijk

Jan geeft duidelijk en eerlijk aan wat er aan de hand is. Hij denkt ook mee en geeft advies voor evt een alternatief. Bedankt

Prima service

Geweldig bedrijf. Heb er al jaren het volste vertrouwen in

Prima service

Geweldig bedrijf. Heb er al jaren het volste vertrouwen in

Perfect!

Tja, wat moet je schrijven als je hier al meer dan 30 jaar je auto's koopt en laat onderhouden...

Service en kwaliteit

Auto gebracht voor onderhoud en APK. Garage Knobel luistert naar de klant, doen wat afgesproken is voor een nette prijs. Als bonus hing er deze keer een Knobel geurhanger in de auto. Super. Duidelijke factuur mét uitleg van de dame des huizes. Monteur aan de balie voor aanvullende informatie voor de toekomst, en met dit barre weer een accutest met registratie om te voorkomen dat klanten met een verrotte accu de werkplaats verlaten. Ik heb er weer een goed gevoel aan overgehouden.

Goed en vertrouwd!

Ik ben al heel lang klant van dit klein familiebedrijf en dat is niet voor niks. Ze leveren altijd goed vakwerk voor een eerlijke prijs. Nooit problemen, altijd een vriendelijk woord.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen