Mercedes-Benz Vito

109 CDI Functional Lang, NL AUTO, NAP, AIRCO, DAKDRAGERS
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 73.121 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-715-SZ
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurFLINTGRIJS METALLIC
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De schuifdeur bij het passagiersdeel is ook een voordeel: geen uitzwaaiende portieren en een royale instap. Ook trailer assistent, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak horen tot de voorzieningen op deze auto.

De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. En deze auto heeft ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

In de Mercedes-Benz Vito heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Mercedes-Benz te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze Mercedes-Benz Vito komt uit 2018, werd geleverd van 01-06-2016 tot 31-08-2019 en kostte toen € 36.839,-. Deze originele Nederlandse bus staat sinds 2018 op kenteken, is voorzien van een diesel-motor, heeft een maximum vermogen van 65 kW (88 PK) en een cilinderinhoud van 1598 cc.

De bus heeft een topsnelheid van 157 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 18,9 seconden. Het verbruik van deze bus is gemiddeld 6,2 liter per 100 km en hij weegt 1732 kg. De APK is geldig tot 02-11-2024.

De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,- EX BTW

Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

ADRES: VOORSTEVEN 21
4871 DX ETTEN-LEUR
TEL: 076-5012228
www.autobedrijfknobel.nl
www.facebook.com/autobedrijfknobel

Opties
Aanhanger-assistent
Achterklep
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Audio-pakket
Autoradio-USB
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Aux-aansluiting
Garanties
100% onderhouden
Nap