Toyota C-HR

1.8 Hybrid Dynamic, NL AUTO, NAP, AUTOMAAT, HYBRID, NAVI, CLIMA, CAMERA, LMV, HISTORIE
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 46.504 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    SF-757-N
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurWit
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 156
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota C-HR. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

    Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

    Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

    Deze Toyota C-HR komt uit 2018, werd geleverd van 01-09-2016 tot 31-03-2018 en kostte toen € 31,370.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2018 op kenteken, is voorzien van een benzine én een elektriciteit motor, heeft een maximum vermogen van 72 kW (98 PK) en een cilinderinhoud van 1798 cc.

    Dit voertuig heeft een continu vermogen van 37 kW (50 PK).

    De personenauto heeft een topsnelheid van 170 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 3.90 liter per 100 km en hij weegt 1395 kg. De wegenbelasting bedraagt € 208.- per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 395,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    18" Lichtmetalen velgen
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrij camera
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap