Mercedes-Benz A-Klasse

160 Ambition, NL AUTO, NAP, AUTOMAAT, SCHUIFDAK, LED, NAVI, CLIMA
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 80.888 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    JN-395-V
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)430 X 178 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een klassebak is wat oneerbiedig om te zeggen over deze Mercedes. Het merk noemt het zelf ‘The best or nothing', en dat klinkt al een stuk beter. Maar wat je ook zegt, dit is absoluut een voortreffelijke auto in alle opzichten. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Mercedes-Benz A-klasse perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt.

    Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

    Deze Mercedes-Benz A-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 01-09-2015 tot 31-07-2018 en kostte toen € 34,550.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2016 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 75 kW (102 PK) en een cilinderinhoud van 1595 cc.

    De personenauto heeft een topsnelheid van 190 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.6 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.10 liter per 100 km en hij weegt 1270 kg. De wegenbelasting bedraagt € 183.- per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco automatisch
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap