Renault Clio

1.0 TCe Intens, CARPLAY, ANDROIDAUTO, NAVI, FULL LED, LMV, CLIMA,ALL-SEASON. STOELVERWARMING
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 23.506 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-988-DT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 180 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    ‘Drive for change', zeggen ze bij Renault. En daar is deze auto een mooi voorbeeld van. Vooruitstrevende techniek én een fraaie vorm. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en boordcomputer als standaard uitrusting.

    De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat.

    Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

    Deze Renault Clio komt uit 2021, werd geleverd van 01-10-2020 tot 28-02-2022 en kostte toen € 23,377.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2022 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 67 kW (91 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc.

    De personenauto heeft een topsnelheid van 180 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 12.2 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.00 liter per 100 km en hij weegt 1057 kg. De wegenbelasting bedraagt € 134.- per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Apple Carplay
    Armsteun voor
    Audio installatie premium
    Autoradio-USB
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    100% onderhouden