Ford Puma

1.0 EcoBoost Hybrid ST-Line X First Edition, NL AUTO, NAP, PANO, DIGI. DASH, LED, CARPLAY, B&O SOUND, VOLLE UITVOERING
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 33.641 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-167-ST
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurSOLAR SILVER (grijs metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)419 X 181 X 154
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Ford Puma biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het elektrisch bediende glazen panorama dak laat een weelde van licht naar binnen vallen. En aan de achterzijde opent u het elektrisch bedienbare achterklep met één simpele klik. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Verder is de Ford uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, zwarte hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. De Ford is standaard voorzien van: premium audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

    De geavanceerde technologie in deze Ford is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

    Deze Ford Puma komt uit 2020, werd geleverd van 01-01-2020 tot 30-06-2020 en kostte toen € 33.384,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2020 op kenteken, is voorzien van een benzine én een elektriciteit-motor, heeft een maximum vermogen van 91 kW (124 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc.

    De personenauto heeft een topsnelheid van 191 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 9,8 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5,5 liter per 100 km en hij weegt 1180 kg. De APK is geldig tot 07-05-2024 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 171,33 per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrij camera
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap