Renault Captur

1.0 TCe 90 Intens, NL AUTO, NAP, NAVI, CARPLAY
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 32.996 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-127-KT
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Ook is de Renault uitgerust met: DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met voorzieningen als accident avoidance system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    Indien u interesse heeft in deze Renault, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

    Deze Renault Captur komt uit 2021, werd geleverd van 01-10-2020 tot 30-06-2022 en kostte toen € 26.695,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2021 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 67 kW (91 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc. De personenauto heeft een topsnelheid van 168 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 14 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5,9 liter per 100 km en hij weegt 1198 kg. De APK is geldig tot 02-07-2025 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 171,33 per kwartaal.

    De kosten van een afleveringsbeurt bedragen € 595,-

    Bel alvorens u voor een auto wilt komen kijken om teleurstellingen te voorkomen!
    Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

    ADRES: VOORSTEVEN 21
    4871 DX ETTEN-LEUR
    TEL: 076-5012228
    www.autobedrijfknobel.nl
    www.facebook.com/autobedrijfknobel

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achterspoiler
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Apple Carplay
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap